My Guideline
Birkerød Kongevej 94
3460 Birkerød

Vis på kort

Telefon: 39 29 65 71
Mobil: 20 61 81 51
post@myguideline.dk

OM GUIDELINE
Jeg stiftede Guideline i 1999 efter tidligere at have været ansat som layouter igennem nogle år. Jeg er oprindelig grafisk uddannet fra Aller. I de 10 år virksomheden har eksisteret har jeg haft mange af de samme kunder hele tiden – og det er jeg ganske glad og stolt over!

Derudover laver jeg mange ad-hoc opgaver for kunder der bare en gang i mellem har brug for hjælp. Det kan være mindre selvstændige håndværkere eller importører/grosister der skal have hjælp til markedsføringsmateriale. Siden 2003 har jeg siddet i kontorfællesskab med 4 andre selvstændige der også arbejder indenfor medie/grafisk industri. Sammen kalder vi os for Kongevejens Mediehus, og tit kan vi henvise opgaver til hinanden og dermed tilbyde kunder en samlet leverance fra første idé til endelig tryk eller udgivelse.

Finanskrise eller ej, så har jeg de sidste år haft meget travlt, og derfor har jeg nu også ansat Michelle og Rie der ligeledes kommer fra den grafiske branche. De har begge stor erfaring fra opsætning af aviser, og vi har nu fået en fast ugeavis (Lokalavisen Frederiksberg) som vi står for layoutet af.

Helle Skelbæk
  
 
Copyright © IKKE AKTIVERET LICENS - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.